post-image

Congratulations to Nareekan Chaiwong , the student of PDT on winning the The 4th International Electronic Conference on Foods as the “Best Poster/Video Presentation Award”

คณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ ขอแสดงความยินดีกับ นางสาวนรีกานต์ ไชยวงค์ นักศึกษาระดับปริญญาเอก สาขาวิชาการพัฒนาผลิตภัณฑ์อุตสาหกรรมเกษตร คณะอุตสาหกรรมเกษตร เนื่องในโอกาสได้รับรางวัล “The Best Poster Presentation Award” เรื่อง Structural Characteristics and Functionality of Whey Protein Concentrate via Wet-heating Conjugation with Galacto-oligosaccharide ในงาน The 4th International Electronic Conference on Foods “Focus on Sustainable Food Systems: Current Trends and Advances” ซึ่งจัดขึ้นเมื่อวันที่ 15-30 ตุลาคม 2566 โดยมี รองศาสตราจารย์ ดร.ยุทธนา พิมลศิริผล เป็นประธานที่ปรึกษา

รายละเอียดเพิ่มเติม