post-image

กิจกรรม “Special talk: How to publish in a good and high impact journal?” by Prof. Dr. Amin Mousavi Khaneghah

คณะอุตสาหกรรมเกษตรได้จัดกิจกรรม Special Talk หัวข้อ "How to publish in a good and high impact journal?" เมื่อวันที่ 7 กุมภาพันธ์ 2567 เวลา 9.00 - 11.00 น. ณ ห้องประชุม 4 คณะอุตสาหกรรมเกษตร โดยมี Prof. Dr. Amin Mousavi Khaneghah จาก Institute of Agricultural and Food Biotechnology – State Research Institute ประเทศโปแลนด์ให้เกียรติมาเป็นวิทยากร 

Prof. Dr. Amin Mousavi Khaneghah มีผลงานการตีพิมพ์บนวารสารวิชาการนานาชาติมากมายที่ได้รับคะแนน Impact factor สูง ซึ่งผลงานส่วนใหญ่มีเนื้อหาเกี่ยวกับวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีการอาหาร โดยมีนักศึกษา นักวิจัย และอาจารย์จากหลากหลายคณะเข้าร่วมกิจกรรมกันอย่างคับคั่ง มุ่งหวังให้กิจกรรมดังกล่าวเป็นประโยชน์ในการตีพิมพ์บทความทางวิชาการอย่างมีประสิทธิภาพ

ในบ่ายวันเดียวกันนั้น คณะอุตสาหกรรมเกษตรได้จัดกิจกรรม Discussion for research collaboration ณ ห้องประชุม 5 คณะอุตสาหกรรมเกษตร เวลา 13.30 - 16.00 น. โดยอาจารย์คณะอุตสาหกรรมเกษตรและ Prof. Dr. Amin Mousavi Khaneghah ได้ร่วมกันหารือความร่วมมือด้านการวิจัยร่วมกันระหว่างมหาวิทยาลัย และหวังเป็นอย่างยิ่งว่าจะเพิ่มเครือข่ายความร่วมมือด้านการวิจัยต่อไปในอนาคต

On 7th February 2024, Prof. Dr. Amin Mousavi Khaneghah from Institute of Agricultural and Food Biotechnology – State Research Institute, Poland; has given the special talk about "how to publish in a good and high impact journal?". He is a remarkable individual who has been highly accomplishing in publishing numerous articles in journals with a high impact factor in the area of food science and technology. A swirl of participants from many faculties in CMU including students, researcher, and professors enthusiastically joined this event as his talk will significantly benefit their future publication. The event was held between 9.00 - 11.00 am. at the meeting room no. 4, Faculty of Agro-Industry, Chiang Mai University. 

In the afternoon, there was a discussion for research collaboration between him and the faculty's professors, positively anticipating to expand the research network in the area of food science and technology. The afternoon event was held from 1.30 - 4.00 pm., at the meeting room no.5, Faculty of Agro-Industry, Chiang Mai University.