post-image

ไขรหัสความสด: เทคโนโลยีบรรจุภัณฑ์เบเกอรีที่ท้าทายกาลเวลา

ผลิตภัณฑ์เบเกอรีมีอัตราการเติบโตเฉลี่ยสูงถึงร้อยละ 5.8–6.5 ต่อปี และมีแนวโน้มที่จะขยายตัวถึงร้อยละ 8.4 ต่อปี1,2 โดยกลุ่มผู้บริโภคสมัยใหม่ต่างแสวงหาผลิตภัณฑ์เบเกอรีที่มีความสดใหม่และมีรสชาติที่แตกต่าง อย่างไรก็ตาม นอกจากกระบวนการผลิตที่มีประสิทธิภาพและการใช้วัตถุดิบคุณภาพดีแล้ว บรรจุภัณฑ์ที่สามารถทำงานร่วมกับผลิตภัณฑ์ได้อย่างมีประสิทธิภาพ ก็ถือเป็นอีกหนึ่งปัจจัยสำคัญที่ส่งเสริมความสำเร็จของผลิตภัณฑ์ ทั้งในด้านการยืดอายุการเก็บรักษา การคงความสดใหม่ การรักษากลิ่น รสชาติ และเนื้อสัมผัสที่ดี เพื่อมอบประสบการณ์ที่ดีที่สุดแก่ผู้บริโภค

DECODING FRESHNESS: BAKERY PACKAGING TECHNOLOGY THAT DEFIES TIME


Bakery products have an average annual growth rate of 5.8-6.5% and are expected to expand by up to 8.4% per year1,2. Modern consumers are increasingly seeking bakery products that are fresh and offer a unique taste. However, beyond efficient production processes and high-quality ingredients, packaging that complements the product effectively is also a key factor in its success. Packaging helps to extend shelf life, maintain freshness, preserve flavor and texture, and deliver the best possible experience to consumers.

Read More: https://www.foodfocusthailand.com/eBook/230/mobile/index.html#p=92



#agrocmu #CMU