
คณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ ให้การต้อนรับผู้บริหารบริษัทซีรอเยลอาหารทะเล จำกัด เพื่อหารือความร่วมมือด้านวิชาการและการวิจัย
รองศาสตราจารย์ ดร.สุธี วังเตือย รองคณบดีคณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ พร้อมด้วย
ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.ภัทรานิษฐ์ กลิ่นมาลัย ผู้ช่วยคณบดี คณาจารย์ และเจ้าหน้าที่ ได้ให้การต้อนรับคุณวิชัย พฤกษ์วัฒนากุล ผู้บริหารบริษัทซีรอเยลอาหารทะเล จำกัด พร้อมด้วยคณะผู้บริหารและเจ้าหน้าที่ ในโอกาสเข้าเยี่ยมชมคณะอุตสาหกรรมเกษตร (สมุทรสาคร)
การเยี่ยมชมครั้งนี้มีวัตถุประสงค์เพื่อแลกเปลี่ยนความคิดเห็นและหารือแนวทางความร่วมมือระหว่างคณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ และบริษัทซีรอเยลอาหารทะเล จำกัด โดยได้หยิบยกประเด็นสำคัญหลายด้าน อาทิ การจัดส่งนักศึกษาเข้าสหกิจศึกษาในสถานประกอบการอุตสาหกรรมอาหารในพื้นที่จังหวัดสมุทรสาคร การจัดทำหลักสูตรฝึกอบรมระยะสั้นเพื่อพัฒนาทักษะและเสริมสร้างศักยภาพบุคลากรในภาคอุตสาหกรรม ตลอดจนการให้บริการวิชาการแก่ชุมชน รวมทั้งการส่งเสริมความเชื่อมโยงระหว่างมหาวิทยาลัยกับภาคอุตสาหกรรม เพื่อการพัฒนาร่วมกันอย่างยั่งยืน
นอกจากนี้ ยังได้มีการหารือถึงโอกาสความร่วมมือด้านงานวิจัยในอนาคต เพื่อมุ่งเน้นการสร้างองค์ความรู้และนวัตกรรมที่สามารถนำไปประยุกต์ใช้ได้จริงในอุตสาหกรรมอาหาร
Faculty of Agro-Industry, Chiang Mai University, Welcomes Executives from Sea Royal Marine Food Product Co., Ltd. to Explore Academic and Research Collaboration
Associate Professor Dr.Suthee Wangtueai, Associate Dean of the Faculty of Agro-Industry, Chiang Mai University, together with Assistant Professor Dr.Pattranich Klinmalai, Assistant Dean, faculty members, and staff, warmly welcomed Mr.Wichai Pruekwattanakul, Executive of Sea Royal Marine Food Product Co., Ltd., along with the company’s management team and staff, on the occasion of their visit to the Faculty of Agro-Industry (Samut Sakhon).
.
The purpose of the visit was to exchange views and discuss potential areas of collaboration between the Faculty of Agro-Industry and Sea Royal Marine Food Product Co., Ltd. The discussion highlighted several key areas, including the placement of students in cooperative education programs within food industry enterprises in Samut Sakhon province, the development of short-term training courses aimed at enhancing skills and strengthening the capacity of industry personnel, as well as the provision of academic services to local communities. Both parties also emphasized the importance of building stronger linkages between the university and the industrial sector to promote mutual growth and sustainable development
#อกมช. #agrocmu #CMU
ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.ภัทรานิษฐ์ กลิ่นมาลัย ผู้ช่วยคณบดี คณาจารย์ และเจ้าหน้าที่ ได้ให้การต้อนรับคุณวิชัย พฤกษ์วัฒนากุล ผู้บริหารบริษัทซีรอเยลอาหารทะเล จำกัด พร้อมด้วยคณะผู้บริหารและเจ้าหน้าที่ ในโอกาสเข้าเยี่ยมชมคณะอุตสาหกรรมเกษตร (สมุทรสาคร)
การเยี่ยมชมครั้งนี้มีวัตถุประสงค์เพื่อแลกเปลี่ยนความคิดเห็นและหารือแนวทางความร่วมมือระหว่างคณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ และบริษัทซีรอเยลอาหารทะเล จำกัด โดยได้หยิบยกประเด็นสำคัญหลายด้าน อาทิ การจัดส่งนักศึกษาเข้าสหกิจศึกษาในสถานประกอบการอุตสาหกรรมอาหารในพื้นที่จังหวัดสมุทรสาคร การจัดทำหลักสูตรฝึกอบรมระยะสั้นเพื่อพัฒนาทักษะและเสริมสร้างศักยภาพบุคลากรในภาคอุตสาหกรรม ตลอดจนการให้บริการวิชาการแก่ชุมชน รวมทั้งการส่งเสริมความเชื่อมโยงระหว่างมหาวิทยาลัยกับภาคอุตสาหกรรม เพื่อการพัฒนาร่วมกันอย่างยั่งยืน
นอกจากนี้ ยังได้มีการหารือถึงโอกาสความร่วมมือด้านงานวิจัยในอนาคต เพื่อมุ่งเน้นการสร้างองค์ความรู้และนวัตกรรมที่สามารถนำไปประยุกต์ใช้ได้จริงในอุตสาหกรรมอาหาร
Faculty of Agro-Industry, Chiang Mai University, Welcomes Executives from Sea Royal Marine Food Product Co., Ltd. to Explore Academic and Research Collaboration
Associate Professor Dr.Suthee Wangtueai, Associate Dean of the Faculty of Agro-Industry, Chiang Mai University, together with Assistant Professor Dr.Pattranich Klinmalai, Assistant Dean, faculty members, and staff, warmly welcomed Mr.Wichai Pruekwattanakul, Executive of Sea Royal Marine Food Product Co., Ltd., along with the company’s management team and staff, on the occasion of their visit to the Faculty of Agro-Industry (Samut Sakhon).
.
The purpose of the visit was to exchange views and discuss potential areas of collaboration between the Faculty of Agro-Industry and Sea Royal Marine Food Product Co., Ltd. The discussion highlighted several key areas, including the placement of students in cooperative education programs within food industry enterprises in Samut Sakhon province, the development of short-term training courses aimed at enhancing skills and strengthening the capacity of industry personnel, as well as the provision of academic services to local communities. Both parties also emphasized the importance of building stronger linkages between the university and the industrial sector to promote mutual growth and sustainable development
#อกมช. #agrocmu #CMU