
กิจกรรมโครงการนักศึกษาสัมพันธ์ สาขาวิชาวิศวกรรมอาหาร
ในช่วงเช้า ได้มีการจัด พิธีทำบุญสาขาวิศวกรรมอาหาร ณ ห้อง 5-101 อาคาร 5 เพื่อความเป็นสิริมงคลและความผูกพันในชุมชนสาขา โดยได้รับเกียรติจาก ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.สุภเวท มานิยม หัวหน้าสาขาวิชาวิศวกรรมอาหาร เป็นประธานในพิธี พร้อมด้วยคณาจารย์ บุคลากร และนักศึกษาที่เข้าร่วมอย่างพร้อมเพรียง
ช่วงบ่าย เวลา 13.00 – 16.30 น. จัดให้มีกิจกรรม สันทนาการและการพัฒนาทักษะการทำงานเป็นทีม ณ Exhibition Hall (STeP) โดยได้รับเกียรติจาก คุณสร้อยทับทิม มัณยานนท์ เป็นวิทยากรพิเศษ ถ่ายทอดกิจกรรมที่เต็มไปด้วยความสนุกสนาน ความสามัคคี และการเรียนรู้ร่วมกันในบรรยากาศที่อบอุ่นและเป็นกันเอง
กิจกรรมนักศึกษาสัมพันธ์ในครั้งนี้ ถือเป็นเวทีสำคัญในการเสริมสร้างความสามัคคี ความเข้าใจ และแรงบันดาลใจแก่นักศึกษา อีกทั้งยังเป็นการปลูกฝังคุณค่าแห่งการใช้ชีวิตร่วมกันในรั้วมหาวิทยาลัย ควบคู่กับการเรียนรู้เชิงวิชาการอย่างสมบูรณ์
Food Engineering Student Relations Activity
On October 1, 2025, the Division of Food Engineering, Faculty of Agro-Industry, Chiang Mai University, organized the annual Student Relations Activity with the aim of fostering stronger connections among students, faculty members, and staff, as well as enhancing students’ learning potential and teamwork skills.
In the morning, a Merit-Making Ceremony was held at Room 5-101, Building 5, to bring prosperity and unity to the division. The ceremony was honored by Asst. Prof. Supavej Maniyom, Ph.D., Head of the Division of Food Engineering, who presided over the event, joined by faculty members, staff, and students.
In the afternoon, from 1:00 p.m. to 4:30 p.m., a recreational and team-building activity took place at the Exhibition Hall (STeP). The session was led by Ms. Soitabtim Monyanon, who served as a special guest speaker, delivering engaging activities that fostered enjoyment, unity, and collaborative learning in a warm and friendly atmosphere.
#อกมช. #agrocmu #CMU